A honlappal kapcsolatos tájékozódást, használatot segítő rész található itt.

Javaslom itt kezd az ismerkedést az oldallal, mert akkor tudod, hogy mit találhatsz itt és azt hogyan éred el.

Kattints a kis képre a továbblépéshez!

 

 
     

Aktuális hírek - ebben a részben jelzem, hogy éppen milyen témán dolgozom éppen és milyen frissítés került fel az utóbbi időben. Mihez gyűjtök anyagot, amihez természetesen a segítséget is örömmel veszem.

A kis képen Huszár Boglárka Pletyka című festménye látható. Megtetszett és mivel a mi házunk előtt is van egy ilyen kisközösségi híreket megosztó pad, gondoltam a netes hírekhez ide illik ez az idilli kép.

 
     

Használati útmutató - pár kulcsszó mögé leírom, hogy mit értek mögéje, hogyan kell megkeresni a cikkeket, illetve mit, miért és milyen technikai megfontolás végett csinálok olyanra, amilyenre.

Gyakorlott számítógép használóknak a lenti kérdések ismertek, de az érdeklődők egy része a visszajelzések alapján most került közel a számítógéphez először. A kíváncsiság nagy úr és erőt ad az új dolgok elsajátításához. Ezt az utat szeretném megkönnyíteni ezzel a pár sorral.

 
     

Honlap térkép

Ebben a kis összeállításban látható, hogy milyen témák szerint került feldolgozásra a kis próbálkozásom, hogy felépítsek egy kis képet a faluról.

Az egyes fő témák alá több cikk is tartozik, melyek különböző szempontok alapján kapcsolódnak a fő témához.  

 

 
     

v20101127